суботу, 19 жовтня 2013 р.

ФОРУМ РИТМ TV + погода







Погода в Рівне http://sinoptik.ua/


5 коментарів:

  1. «Мультимедіа інвест груп» планує досягти максимального покриття у цифрі в Україні для створюваного каналу холдингу. Про це у коментарі «Телекритиці» розказав власник медіахолдингу Ігор Гужва.

    Наразі компанія веде з регіональними мовниками, які тримали цифрові ліцензії, переговори щодо їх придбання. Як повідомляла «Телекритика», «Мультимедіа інвест груп» став власником двох телекомпаній ТОВ «Медіамережі» і ТОВ «Мультиплексресурс», що володіють ліцензіями на цифрове ефірне мовлення в мультиплексі МХ-5 у Києві та Львові.

    «Ми придбали компанії - ТОВ «Медіамережі» і ТОВ «Мультиплексресурс» в межах нашої стратегії з розширення мережі мовлення. Звісно, ми зацікавленні у придбанні цифрових ліцензій і досить давно ведемо перемовини з регіональними мовниками щодо можливої купівлі. Відповідно у Києві та Львові вони завершились вдало», - сказав пан Гужва.

    За його словами, зараз придбані регіональні канали продовжать своє мовлення: «З приводу того, який канал мовитиме на них у майбутньому - рішення приймемо окремо».

    Ігор Гужва каже, що зараз вивчає ситуацію і не виключає того, що мережа його компанії збільшуватиметься й надалі. «У першу чергу нас цікавлять міста-мільйонники. Наше завдання - досягнути максимального покриття у цифрі по Україні. Переговори зараз йдуть, але це не швидкий процес», - сказав він.

    На запитання «Телекритики», чи має намір «Мультимедіа інвест груп» придбати компанію ТОВ «Медіаресурс», яка має ліцензію на мовлення в МХ-5 у Харкові (назва компанії подібна до вже придбаних мовників), пан Гужва зазначив, що на сьогодні не перебуває у процесі купівлі цієї компанії.

    Нагадаємо, ТОВ «Медіамережі» володіє ліцензією на мовлення в мультиплексі МХ-5 у Києві з логотипом «Всі новини», а ТОВ «Мультиплексресурс» - в МХ-5 у Львові з логотипом «Захід новини». Обидві компанії, які до цього не мали досвіду в телевізійній сфері, отримали ліцензії на додатковому цифровому конкурсі у 2012 році.

    Як відомо, холдинг Ігоря Гужви планує наступного року запустити на базі каналу UBR телеканал «Вести TV».

    «Телекритика»

    ВідповістиВидалити
  2. Компанія «Мультимедіа інвест груп», що стрімко набирає вагу на українському медіаринку, придбала львівське ТОВ «Мультиплексресурс», яке володіє ліцензією на цифрове ефірне мовлення в мультиплексі МХ-5 у Львові.
    Власником і директором львівської компанії «Мультиплексресурс» був Сергій Філонов. Тепер власником компанії стала «Мультимедіа інвест груп», повідомляється на сайті Нацради з питань телебачення і радіомовлення. «Мультиплексресурс» змінив директора (ним став Андрій Канівець), а також місце реєстрації зі Львова на Київ.

    «Мультимедіа інвест груп» придбала також київське ТОВ «Медіамережі», яке має ліцензією на цифрове ефірне мовлення у Києві.

    ТОВ «Медіамережі» володіє ліцензією на мовлення в мультиплексі МХ-5 у Києві з логотипом «Всі новини», а ТОВ «Мультиплексресурс» – в МХ-5 у Львові з логотипом «Захід новини». Обидві компанії, які до цього не мали досвіду в телевізійній сфері, зазначає Телекритика, і отримали ліцензії на додатковому цифровому конкурсі у 2012 році. Тоді ж ліцензію на мовлення в МХ-5 у Харкові отримала нова компанія зі схожою назвою ТОВ «Медіаресурс».

    У вересні 2012 року львівське ТОВ «Мультиплексресурс» перемогло у конкурсі Нацради з телебачення і радіомовлення на цифрове ефірне мовлення у Львові. Варто зауважити, що у минулорічному конкурсі на ліцензію у мультиплексі МХ-5 у Львові брали відомі місцеві телерадіомовники, зокрема, ТРК «Люкс» (Телеканал 24), НТА, ТРК «МІСТ ТБ» (телеканал ZIK) та інші, однак переможцем конкурсу була визнана маловідома компанія. Очевидно, «Мультиплексресурс» і не мав наміру розвивати власне телевиробництво, а місце у мультиплексі отримав виключно для подальшого перепродажу.

    Покупець – «Мультимедіа інвест груп» – з`явилася в Україні у 2012 році і відома, насамперед, як видавець щоденної безкоштовної газети «Вести» і тижневика «Вести. Репортер». Влітку 2013 компанія придбала діловий телеканал UBR, який планується перетворити на інформаційний телеканал «Вести ТВ», а також повідомляла про намір запустити загальноукраїнське розмовне FM-радіо.

    Офіційним власником і гендиректором «Мультимедіа інвест груп» є Ігор Гужва, екс-редактор газети «Сегодня». Гужва не розкриває інформації про інвесторів компанії, яка за рік спромоглася посісти помітне місце у всіх без винятку сегментах медіаринку України, наполягаючи, що «Мультимедіа інвест груп» розвивається за рахунок кредитних коштів.

    Медіа-експерти неодноразово зауважували, що газета «Вести» і тижневик «Вести. Репортер» провадять виразно проросійську редакційну політику.

    Джерело: ZAXID.NET

    ВідповістиВидалити
  3. Холдинг Ігоря Гужви «Мультимедіа інвест груп» став власником двох телекомпаній, що володіють ліцензіями на цифрове ефірне мовлення в мультиплексі МХ-5 у Києві та Львові - ТОВ «Медіамережі» і ТОВ «Мультиплексресурс». Відповідні зміни до ліцензій компаній внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 23 жовтня.

    Власниками ТОВ «Медіамережі» замість Олени Стеценко стали ТОВ «Мультимедіа інвест груп» (99,99%) і ТОВ «Мультиплексресурс» (0,01%).

    Власниками ТОВ «Мультиплексресурс» замість Сергія Філонова стали ТОВ «Мультимедіа інвест груп» (99,99%) і ТОВ «Медіамережі» (0,01%).

    Директором обох компаній став Андрій Канівець (замість Олени Стеценко і Сергія Філонова, відповідно) - член редакційної ради каналу UBR, що також належить холдингу Ігоря Гужви.

    Львівська компанія «Мультиплексресурс» стала київською, змінивши адресу з вул. Героїв УПА у Львові на вул. Межигірську, 83А в Києві.

    Тим часом київська компанія «Медіамережі» змінила адресу студії з вул. Сирецької 37А на вул. Мельникова, 42.

    До редакційної ради «Мультиплексресурсу» увійшли Іван Безносенко, Володимир Гулевець, Андрій Канівець, Дмитро Кротенко, Сергій Шмід, Наталія Яровенчук.

    До редакційної ради «Медіамереж» увійшли Олександр Бабенко, Іван Безносенко, Василь Дендін, Андрій Канівець, Оксана Омельченко, Юлія Шост.

    Нагадаємо, ТОВ «Медіамережі» володіє ліцензією на мовлення в мультиплексі МХ-5 у Києві з логотипом «Всі новини»,а ТОВ «Мультиплексресурс» - в МХ-5 у Львові з логотипом «Захід новини». Обидві компанії, які до цього не мали досвіду в телевізійній сфері, отримали ліцензії на додатковому цифровому конкурсі у 2012 році. Тоді ж ліцензію на мовлення в МХ-5 у Харкові отримала нова компанія зі схожою назвою ТОВ «Медіаресурс».

    Як відомо, холдинг Ігоря Гужви планує наступного року запустити на базі каналу UBR телеканал «Вести TV».

    ВідповістиВидалити
  4. Співвласник і директор нового супутникового телеканалу «112-Україна» Андрій Подщипков заявляє, що він придбав компанії ТОВ «Новий формат ТВ», ТОВ «Партнер ТВ», ТОВ «Аріадна ТВ», ТОВ «ТВ Вибір» і ТОВ «Лідер ТВ», які здобули перемогу на цифровому конкурсі 2011 році. Про це він сказав в коментарі «Телекритиці».



    «Так, ці компанії придбав я. Не бачу в цьому нічого дивного. Компанії існують для того, щоб їх купували і продавали. Я бізнесмен, який дорожить своєю репутацією, тому всі операції пройшли в рамках законодавства України», - зазначив пан Подщипков.



    В кого саме він придбав згадані компанії, Андрій Подщипков не уточнює, однак стверджує, що у них були різні власники.



    Нагадаємо, усі компанії після того, як отримали ліцензії на цифровому конкурсі, викликали багато нарікань у експертів і гравців ринку «як темні конячки». Ці п'ять компаній отримали лцифрові ліцензії практично по всій Україні крім Одеської області. ТОВ «Партнер ТБ» отримало місця у мультиплексі у Вінницькій, Івано-Франківській, Черкаській та Хмельницькій областях, ТОВ «ТВ Вибір», стало переможцем у Волинській, Закарпатській, Тернопільській, Рівненській та Львівській областях, ТОВ «Новий формат ТВ» - місця у всіх містах Дніпропетровської, Запорізької, Харківської та Луганської (окрім Луганська) областей, а також майже у всій Донецької області (крім Донецька і Красноармійська). «Аріадна ТВ» отримала Житомирську, Київську, Чернігівську, Сумську та Полтавську області, а ТОВ «Лідер ТВ» пощастило стати власником місць у Кіровоградській, Херсонській, Миколаївській області та в Криму.



    «Ці канали будуть використовувати телевізійний контент зі «112 продакшн», який і буде розміщуватися в телеефірах», - зазначив Андрій Подщипков.



    Також власник каналу «112» має намір придбати й інші медіа активи, хоча які саме він не розголошує: «Я думаю, що це не останні мої покупки в галузі медіа. Про них буду вас інформувати».



    Нагадаємо, восени «Лідер ТВ», «ТВ Вибір», «Новий формат ТВ», «Аріадна ТВ» та ТОВ «Партнер ТВ», що володіють ліцензіями на місця в мультиплексі МХ-5, змінили власників, керівництво і склад редакційних рад . Власниками та директорами згаданих каналів є люди які мають стосунок каналу «112 Україна». Співвласником і директором телеканалу «Партнер ТВ» став сам Андрій Подщипков.



    «Телекритика»

    ВідповістиВидалити
  5. Донецький телеканал «Донбас», дніпропетровський 34 телеканал, маріупольський телеканал «Сігма» та ще два невеликих регіональних канали об'єднались в єдину медіагрупу. Про це повідомляє прес-служба 34-го каналу.

    Про намір об'єднати східноукраїнські канали медіахолдингу «Україна» заявив генеральний директор 34-го телеканалу та телеканалу «Донбас» Юрій Сугак на прес-конференції, присвяченій 20-річчю 34-го каналу.

    «Є ціла група каналів , які знаходяться на різних територіях , тим не менш, вони можуть і повинні працювати разом. Кожен з цих каналів збереже свій власний бренд, своє власне наповнення, свій тісний зв'язок з регіоном. Ніхто краще 34-го телеканалу не може знати , що відбувається в Дніпропетровську, а телеканалу «Донбас» - у Донецьку. Але ми розуміємо, що ці телеканали мають багато спільного», - сказав пан Сугак.

    Канали, що входять до медіагрупи, будуть організовувати телемости, проводити спільні телемарафони, обмінюватися інформацією, влаштовувати спільні ефіри. У спільних проектах новоствореної медіагрупи будуть задіяні потужності ТРК «Україна».

    Наразі у медіагрупі йде робота над створенням спільної для всіх каналів політики продажів. Мовники будуть виробляти спільний контент, який буде актуальним на територіях, на яких мовлять канали, що об'єднались.

    «Перший подібний продукт - програма, присвячена кіно. Далі буде створена програма, присвячена IT- технологіями. Суть в тому , що контент створюється на одному з каналів, а потім розміщується на інших. Таким чином, можна виробляти дешево, якісно і вигідно», - йдеться у повідомленні прес-служби.

    Паралельно з розробкою політики продажів медіагрупа працює і над планом ведення інформаційної політики.

    «Якщо у сусідній області відбувається щось цікаве для місцевого глядача, то чому б це не показати? Така позиція відкриває нові можливості. Якщо губернатор Дніпропетровської області їде в Донецьк, то 34 канал може не посилати туди власну знімальну групу, а скористатися допомогою телеканалу «Донбас», - зазначив Юрій Сугак.

    Як повідомляла «Телекритика», у середині серпня керівник телеканалу «Донбасс» (холдинг «Медіа Група Україна») Юрий Сугак очолив дніпропетровський 34 канал.

    «Телекритика»

    ВідповістиВидалити