суботу, 19 жовтня 2013 р.

АНАЛІТИЧНА ДОВІДКА
(визначення основних параметрів мовлення цифрового телевізійного каналу «РИТМ»)
1.      Канал мовлення: 33 DVB-T2 / H.264/MPEG-4 AVC / МХ-5 с. Антопіль (Рівненского району) вежа РФ КРРТ / max 36.9 dBW = 4897 Вт E.R.P.
2.      Радіус прийому сигналу – 60 км. джерело http://satmaster.kiev.ua/index.php?categoryID=507
3.      Кількість потенційних глядачів в зоні прийому ефірного сигналу – 742746 чоловік.
джерело http://www.zeonbud.com.ua/col_naseleniy_zone_ukr.html
4.      Розрахункова кількість телетюнерів (без врахування телеприймачів з САМ-модулями) на початок 2015 року – 400000 пристроїв, з них 50000 пільговим категоріям населення міста та області. джерелоhttp://www.rv.gov.ua/sitenew/main/ua/publication/content/17090.htm
5.      Перспектива входу в кабельні мережі - Чинна норма Закону України «Про телебачення і радіомовлення» (частина 9 статті 39) вимагає від провайдерів програмної послуги
обов’язкового забезпечення абонентам можливості перегляду пакета програм у складі програм телерадіоорганізацій, які відповідно до ліцензій здійснюють наземне ефірне мовлення на території розташування багатоканальної мережі.  

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення підбиває підсумки позапланових перевірок провайдерів програмної послуги на предмет виконання рішення про розширення універсальної програмної послуги. Про це на брифінгу повідомив голова Нацради Володимир Манжосов. «Здебільшого перевірки стосуються маленьких і середніх компаній, яким необхідно задіяти додатковий технічний і фінансовий ресурс для виконання рішення Національної ради», - розповів пан Манжосов. За результатами перевірок щодо тих провайдерів, які досі не внесли до УПП всіх ефірних цифрових каналів, санкцій не застосовують. Нацрада констатує, що рішення не виконано і дає місяць на приведення діяльності у відповідність до вимог Національної ради. «Ми зважаємо на ситуацію та певні труднощі, які є в компаній», - наголосив пан Манжосов.
6.      Граничний термін початку мовлення відповідно до умов ліцензії – 15 жовтня 2013 року.

Підготовлено ΜΑΚСΜΕΔΙΑ ® 2013 на замовлення ТОВ ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЯ РИТМ

Немає коментарів:

Дописати коментар