суботу, 19 жовтня 2013 р.

ЛІЦЕНЗІЯ НР № 1685-м + (НР № 0510-м)

Добрый день!
С 23.10.13 канал будет транслироваться в аналоговых пакетах «Легкий» и «Украина и Мир».

канал в УПП 455,25 МГц
С уважением,

Анастасия Шкуропатова
Менеджер по вопросам  регионального  развития
Компания Воля Кабель
Моб.: (050)356-22-31

ліцензія на радіо /додаток/

3 коментарі:

  1. http://www.nrada.gov.ua/ua/derzhavniyreestr/Movniki/Rivnensjkaoblastj.html

    ВідповістиВидалити
  2. Національна рада затвердила Положення про моніторинг телерадіопрограм

    На засіданні 16 жовтня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення ухвалила рішення щодо затвердження Положення про моніторинг телерадіопрограм, розроблений регуляторним органом відповідно до статей 11, 13, 17, 24 Закону України «Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення».

    «Це Положення регламентує загалом процедуру здійснення Національною радою моніторингу телерадіопрограм, які транслюються на території України, і телерадіопрограм, які подаються у складі програмної послуги провайдерами програмної послуги», – зазначив, доповідаючи з цього питання, голова Національної ради Володимир Манжосов.

    Проект цього Положення було затверджено рішенням Національної ради від 28 травня 2013 року № 1095 і розміщено на сайті регулятора для громадського обговорення, яке тривало упродовж місяця.

    За цей час надійшли пропозиції і зауваження від Телекомунікаційної палати України, Асоціації правовласників та постачальників контенту, а також Громадської ради при Національній раді.

    Як повідомив В. Манжосов, «у Положенні, яке подається зараз на затвердження Національної ради, було повністю або частково враховано пропозиції щодо чіткого визначення термінів, які використано в цьому документі (пропозиція Громадської ради); розподілено поняття моніторинг телерадіопрограм телерадіоорганізацій в багатоканальних мережах і моніторинг телерадіопрограм, які надаються у складі програмної послуги; враховано пропозицію щодо затвердження актів моніторингу. Не враховано пропозиції виключити з Положення здійснення моніторингу провайдерів програмної послуги, а також позбавити наших представників у регіонах функції щодо моніторингу мовлення».

    Рішення стосовно затвердження Положення про моніторинг телерадіопрограм буде подано на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

    ВідповістиВидалити
  3. Добрый день!
    С 23.10.13 канал будет транслироваться в аналоговых пакетах «Легкий» и «Украина и Мир».

    С уважением,
    Анастасия Шкуропатова
    Менеджер по вопросам регионального развития
    Компания Воля Кабель
    Моб.: (050)356-22-31

    ВідповістиВидалити